FOKUS PÅ ØKOLOGI

Vores produkter er 100% lavet af økologiske ingredienser. Vi sikrer, at hele produktionskæden er organisk, uden brug af kemisk gødning eller pesticider. Vores produkter indeholder ikke konserveringsmidler eller syntetiske forstærkere.

COASTI er taget ud på en rejse med udarbejdelse af økologiske, eksotiske mad og drikke for at få dig til at opdage nye smage. Vores vision er at skabe en eksklusiv og udsøgt linje af økologiske produkter fremstillet af tropiske frugter og blomster. 

ENGAGEMENT

COASTI sigter mod at støtte iværksætteri og agribusiness blandt unge og kvinder  i Afrika og dermed bidrage til at finde bæredygtige løsninger på ungdomsarbejdsløshed. Derfor kommer vores råvarer fra kooperativer i Afrika. Vi ønsker at forbedre levevilkårene og skabe positiv social forandring.

1

2

3

WELLNESS

Vores produkter er lavet af frugter og blomster nøje udvalgt for deres forfriskende og tonificerende egenskaber. De er lavet med vægt på høj kvalitet, smag og blødhed for brugernes ultimative nydelse!

logo COASTI without background.png

Navnet COASTI kommer af Ivory Coast, den engelske oversættelse af Elfenbenskysten som er landet hvor stifteren kommer fra, og understreger den eksotiske karakteristik af produkterne.

Elefanten er symbolet på Elfenbenskysten og er generelt forbundet med styrke og lang levetid. Den er brugt som logo for at understrege ernæringskvaliteten for produkterne.

SARA KOBLI
Stifter COASTI